spotlight

Service

spotlight

Team

spotlight

Innovatie

Led

In de afgelopen jaren heeft de ontwikkeling van led een vlucht genomen. Led is breed inzetbaar en de mogelijkheden hiervan breiden nog steeds uit. Op dit moment kunt u led op veel verschillende manieren gebruiken. Enkele voorbeelden hiervan zijn: als led paneel , downligther, tube, in een schijnwerper, als straatverlichting of als industriële verlichting.

Als we led vergelijken met de traditionele lichtbronnen dan kunnen zijn er diverse voordelen te noemen die waarvan we er graag  een aantal voor u op een rijtje zetten:

- Leds zijn energie zuinig en kostenbesparend

- Leds hebben een lange(re) levensduur

- Leds zijn compact en sterk

- Leds hebben een geringe warmteontwikkeling

- Leds zijn gelijkwaardige vervangers als het gaat om lichtopbrengst en kleurweergave

Van alle elektriciteit die we in gebouwen gebruiken kunnen we ongeveer 40% herleiden op de verlichting. Wanneer u uw energiekosten wilt terugdringen dan loont het zeker om uw verlichting aan te passen.

Dankzij het lage energieverbruik en de lange levensduur is led zowel een efficiënte als duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Led is van nature regelbaar en doordat deze compact en sterk is bied het nieuwe (design) mogelijkheden.

De investering in led verlichting is hoger dan traditionele verlichting maar met een gemiddelde terugverdienperiode van twee jaar is dit een investering die zich snel betaald.

Onze ledproducten worden geleverd door Ecolight, een rechtstreekse importeur. De leds worden geproduceerd in de fabrieken waar ook de gerenommeerde leveranciers hun producten laten produceren. In de afgelopen jaren heeft er een doorontwikkeling van de producten plaatsgevonden waardoor er betere prestaties geleverd worden.

Op de led wordt een garantie van 3 jaar gegeven, de levensduur van de led. Dit is afwijkend van normale verlichting waar garantie niet tot nauwelijks voorkomt.

 

Ook in 2014 is er weer subsidie beschikbaar voor aanschaf en installatie van led. We informeren u hier graag verder over denken graag met u mee hoe led het beste toegepast kan worden!