Brand- en inbraakbeveiliging

Bij Den Boer Elektrotechniek zijn wij gespecialiseerd in de drie hoofdtaken van zowel inbraak- als brandbeveiligingssystemen: signaleren, detecteren en alarmeren. Iedere samenwerking begint dan ook met een opname en analyse van alle veiligheidsrisico’s. Vervolgens komen wij met een voorstel op maat en conform brandweereisen. Hierbij wordt behalve met de technische aspecten óók rekening gehouden met persoonlijke veiligheidsbeleving. Na akkoord installeren wij de beveiligingssystemen in de particuliere of bedrijfsmatige omgeving.

Cameratoezicht en observatiesystemen

Cameratoezicht en observatiesystemen zijn in verschillende situaties van toegevoegde waarde op het pakket van veiligheidsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan:
• Cameratoezicht op openbare plaatsen, zoals winkelcentra
• Cameratoezicht op de werkplek en rond bedrijfspanden
• Cameratoezicht in en rond woningen
Ongelimiteerd gebruik is niet altijd gerechtvaardigd en in verband met privacy is het dan ook verplicht regelmatig de effectiviteit van het cameratoezicht te evalueren. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze observatiesystemen. Ga je bijvoorbeeld voor een standalone of een oplossing die geïntegreerd is in een domotica-systeem?