Onze expertises

De elektrawereld is constant in beweging en ontwikkelt zich als gevolg van globalisering en digitalisering met de snelheid van het licht. Ons vak draait om het inspelen op die ontwikkelingen, door met behulp van onze expertises leefomgevingen optimaal te helpen functioneren. Thuis en op het werk. Nu en in de toekomst. Daarom werken we samen met vooruitstrevende technieken en slimme tools aan innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van vandaag en morgen. Ontdek ze nu.

Verlichting en elektra

Profiteer van tientallen jaren aan opgebouwde expertise op het gebied van het ontwerpen, installeren en onderhouden van verschillende soorten verlichting en verlichtingsplannen.

Meer informatie

Energie en installaties

Deskundige en veilige aanleg van zuinige licht- en krachtinstallaties, waarbij de (NEN gekeurde) systemen in een technisch geïntegreerde oplossing samenwerken en met elkaar communiceren.

Meer informatie

Brand- en inbraakbeveiliging

Advies, installatie en optimalisatie op basis van een opname en analyse van alle veiligheidsrisico’s op het gebied van brand en inbraak voor zowel panden van organisaties als particuliere situaties.

Meer informatie

Domotica en communicatie

Eigentijdse en toekomstbestendige oplossingen die aansluiten bij de wensen van samenwerkingspartners van vandaag en in verbinding staan met de eindgebruikers van morgen.

Meer informatie

Ontdek ook onze blauwe tak

Klantgericht Den Boer op met onderhoud & service op maat

Bij de uitdagingen in ons werk geldt aandacht, vakmanschap en innovatie als rode draad. Onderhoud & service op maat als de blauwe. Ontdek nu de klantgerichte, blauwe tak van Den Boer. Jouw servicegerichte partner voor proactieve contacten en toekomstgerichte contracten.

Vandaag in contact met morgen

Elektrotechniek is tegenwoordig meer dan het traditionele vak zoals veel mensen dat van vroeger kennen. Veel meer dan het trekken van bedradingen en het aansluiten van lampen. Wat overigens óók nog gewoon tot ons vak hoort en wij met alle liefde doen. Maar het is ook een innovatief vak waarbij het gaat over de manier waarop mensen hun leven thuis en op het werk leven. Wij schijnen ons licht over de veranderingen, de uitdagingen en vooral de kansen die ze te bieden hebben. Zo staan we vandaag samen in contact met morgen.