Onze expertises

De elektrawereld is constant in beweging en ontwikkelt zich als gevolg van globalisering en digitalisering met de snelheid van het licht. Ons vak draait om het inspelen op die ontwikkelingen, door met behulp van onze expertises leefomgevingen optimaal te helpen functioneren. Tegelijkertijd bouwen we verder met de kennis en inzichten uit ervaring. Thuis en op het werk. Nu en in de toekomst. Daarom werken we samen met bestaande én vooruitstrevende technieken en slimme tools aan innovatieve oplossingen die aansluiten bij de behoeften van vandaag en morgen. Ontdek ze nu.

Elektra

Deskundige en veilige aanleg van slimme en efficiënte installaties, waarbij de (NEN gekeurde) systemen in een technisch geïntegreerde oplossing samenwerken en met elkaar communiceren.

Meer informatie

Verlichting

Profiteer van tientallen jaren aan opgebouwde expertise op het gebied van het ontwerpen, installeren en onderhouden van verschillende soorten verlichting en verlichtingsplannen.

Meer informatie

Veiligheid

Advies, installatie en optimalisatie op basis van een opname en analyse van alle veiligheidsrisico’s op het gebied van brand, inbraak en noodverlichting voor zowel organisaties als particulieren.

Meer informatie

Domotica en communicatie

Snel inzicht en beheer van de techniek en daar ook op schakelen. Wij adviseren wat er dan wel en niet slim is en zorgen dat de techniek klaar is voor vandaag. En morgen.

Meer informatie

Ontdek ook onze blauwe tak

Klantgericht Den Boer op met onderhoud & service op maat

Bij wat we doen in ons werk geldt aandacht, vakmanschap en innovatie als rode draad. Onderhoud & service op maat als de blauwe. Ontdek nu de klantgerichte, blauwe tak van Den Boer. De servicegerichte partner voor proactieve contacten en toekomstgerichte contracten.

Vandaag in contact met morgen

Elektrotechniek is tegenwoordig meer dan het traditionele vak zoals veel mensen dat van vroeger kennen. Veel meer dan het trekken van bedradingen en het aansluiten van lampen. Wat overigens óók nog gewoon tot ons vak hoort en wij met alle liefde doen. Maar het is ook een innovatief vak waarbij het invloed heeft op  de manier waarop mensen hun leven thuis en op het werk ervaren. Wij schijnen ons licht over de veranderingen, de uitdagingen en vooral de kansen die ze te bieden hebben. Zo staan we vandaag samen in contact met morgen.