Veiligheid

Bij Den Boer Elektrotechniek zijn wij gespecialiseerd in de drie hoofdtaken van zowel inbraak- als brandbeveiligingssystemen: signaleren, detecteren en alarmeren. Iedere samenwerking begint dan ook met een opname en analyse van alle veiligheidsrisico’s. Vervolgens komen wij met een voorstel op maat en conform brandweereisen. Hierbij wordt behalve met de technische aspecten óók rekening gehouden met persoonlijke veiligheidsbeleving. Na akkoord installeren wij de beveiligingssystemen in de particuliere of bedrijfsmatige omgeving.

Oók partner bij stroomstoringen en lichtuitval

Hoe hoog de technologische standaarden ook zijn; stroomstoringen en uitval van verlichting valt niet 100% te voorkomen. Op veel openbare plekken kan verlichting niet gemist worden en is de installatie van een noodverlichtingssysteem dan ook geen overbodige luxe. Wij hebben volop ervaring in de aanleg van deze noodvoorzieningen en kunnen een locatieplan, conform brandweereisen, opstellen. Tast dus niet langer in het duister en vraag ons om een helder voorstel!

Observatiesystemen

Observatiesystemen zijn in verschillende situaties van toegevoegde waarde op het pakket van veiligheidsmaatregelen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Cameratoezicht op de werkplek en rond bedrijfspanden
  • Cameratoezicht in en rond woningen
  • Cameratoezicht op openbare plaatsen, zoals winkelcentra

Ongelimiteerd gebruik is niet altijd gerechtvaardigd en in verband met privacy is het dan ook verplicht regelmatig de effectiviteit van het cameratoezicht te evalueren. Voordat het systeem geïnstalleerd wordt kijken we altijd hoe de camera’s het beste geplaatst kunnen worden. Tijdens de plaatsing wordt er in overleg bepaald hoe de camera’s het beste afgesteld kunnen worden. Afsluitend leggen we alle functionaliteiten van het systeem uit en weet u hoe de beelden zelf teruggekeken kunnen worden.

Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden van onze observatiesystemen. er zijn bijvoorbeeld mogelijkheden voor een standalone of een oplossing die geïntegreerd is in een domotica-systeem.