Domotica en communicatie

Domotica en dataoplossingen geven op een eigentijdse en toekomstbestendige manier invulling aan de manier waarop de nieuwe generatie apparaten en toepassingen communiceert. Hoe zij zowel off- als juist ook online met elkaar in verbinding staan. Domotica helpt de de bediening en aansturing binnen een pand eenvoudiger en toekomstbestendig te maken. Dat kan klein met het eenvoudiger aansturen van een deel van de verlichting. Maar ook groots in het beheer van een gebouw waarin verschillende disciplines als elektra, water, geluid en veiligheid samenkomen. Ook geïnteresseerd in oplossingen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgevers van vandaag en eindgebruikers van morgen? Neem nu contact op, dan bespreken we de mogelijkheden binnen jouw organisatie of particuliere situatie op maat.

High-tech tools, laagdrempelig communiceren

Toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke oplossingen in domotica

Bij Den Boer adviseren, installeren en onderhouden wij domoticasystemen die met elkaar samenwerken en communiceren. Bij het gebruik van bijvoorbeeld verlichting, jaloezieën, rolluiken, intercom en de verwarming naar hartenlust kunnen afstemmen, schakelen en dimmen? Het bussysteem biedt een intelligente techniek en hightech tools die even gebruiksvriendelijk als geruisloos werken.

Aangesloten op het internet

Een stabiele datavoorziening is een must in elke woning of bedrijf. We hebben het nodig om te werken, apparaten aan te sturen, boodschappen te doen of tv te kijken. Bij Den Boer zijn we thuis in het aanleggen van een betrouwbare datavoorziening, bekabeld of draadloos. Samen zorgen wij ervoor dat de basis in orde is. Neem nu contact op.