Domotica en communicatie

Domotica en oplossingen in telecommunicatie geven op een eigentijdse en toekomstbestendige manier invulling aan de manier waarop de nieuwe generatie communiceert. Hoe zij zowel off- als juist ook online met elkaar in verbinding staan. Ook geïnteresseerd in oplossingen die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgevers van vandaag en eindgebruikers van morgen? Neem nu contact op, dan bespreken we de mogelijkheden binnen jouw organisatie of particuliere situatie op maat.

Toekomstbestendige en gebruiksvriendelijke oplossingen in domotica

Bij Den Boer adviseren, installeren en onderhouden wij draadloze domotica systemen die onafhankelijk, of volledig geïntegreerd met elkaar samenwerken en communiceren. Bij het gebruik van bijvoorbeeld lampen, jaloezieën, rolluiken en de verwarming naar hartenlust kunnen afstemmen, schakelen en dimmen? Het draadloze bussysteem biedt een intelligente techniek en hightech tools die even gebruiksvriendelijk als geruisloos werken.

(Tele)communicatie en internet

Ondanks alle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en mobilisering is de “ouderwetse” telefooncentrale nog altijd het communicatiehart van een bedrijf. Via de centrale komt immers een stroom aan analoge data en digitale informatie binnen. Bij Den Boer zijn wij thuis in moderne telecommunicatie, op basis waarvan wij even snelle als betrouwbare communicatiesystemen ontwikkelen en installeren. Samen optimaliseren wij de bereikbaarheid van jouw organisatie of particuliere situatie. Neem nu contact op.