Wij zijn Den Boer,

werkzaam in de wereld van elektra, beveiliging en domotica. Het faciliteren van een continue stroom van positieve energie voor en tussen mensen in een wereld die volop in beweging is, is waar het bij ons om draait. Dag in, dag uit zetten wij onze expertises in om woon-, werk- en leefomgevingen optimaal te helpen functioneren, contact tussen mensen te faciliteren en contact met de toekomst te stimuleren. Neem direct contact op voor zekerheid én flexibiliteit in veiligheid, domotica en elektriciteit.

Aan ons licht het niet…

Daarom Den Boer!

Flexibel

Snel kunnen schakelen zit in ons DNA. Wij plannen onze werkzaamheden dan ook op de momenten dat het jou en de uitgebruikers het best uitkomt.

Vakmanschap

Met meer dan drie decennia in het vak beschikken we over alle kennis en kunde die nodig is om bij al jouw wensen aan te sluiten.

Ontzorgen

Vanaf het moment dat onze teams aan de slag gaan houden wij je proactief op de hoogte van de voortgang. Zo kun jij je optimaal op je eigen werk focussen.

Kwaliteit

We werken samen met traditioneel vakmanschap, innovatieve technieken en slimme tools aan oplossingen die aansluiten bij de wensen van vandaag en morgen.

Duurzaamheid

Respect voor onze omgeving; mens en milieu vinden wij belangrijk. Energiebewuste oplossingen staat dan ook centraal in onze dienstverlening.

Betrokkenheid

Bij elke samenwerking staan jouw verhaal, eisen en wensen centraal. We onderhouden dan ook een even persoonlijk als professioneel contact.

Werken aan, en met, de toekomst van elektra is onze ambitie

Ben jij ons nieuwe elektra-talent van en voor de nieuwe generatie?

Voor de digitale evolutie en ontwikkelingen in de wereld van domotica zijn even eigentijdse als toekomstbestendige vaardigheden nodig. Technieken, tools én talenten. De nieuwe generatie talenten, zoals jij! Kom jij je bij Den Boer aansluiten om mee te werken aan de toekomst van elektra, beveiliging en domotica? Bekijk dan nu onze vacatures en solliciteer direct online.

Toekomstbestendige oplossingen in elektra, data en domotica

Ons werk gaat dus invulling aan hoe de nieuwe generatie in communicatie leeft, wil leven en met elkaar in verbinding staan. Daar bieden wij bij den Boer high-tech tools en even eigentijdse als toekomstbestendige oplossingen in elektra, data en domotica voor, die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgevers van vandaag en eindgebruikers van morgen. Bekijk nu ons pakket aan vooruitstrevende diensten en expertises, of neem direct contact op.

Wij steken onze energie in oplossingen voor zuinig energiegebruik

Bij den Boer vinden het belangrijk dat iedereen kan aarden. Zich thuis en op het werk op zijn of haar plek voelt. Respect voor onze omgeving is dan essentieel. Respect voor mens, én respect voor milieu. Naast kwaliteit en veiligheid staat duurzaamheid dan ook centraal in onze dienstverlening en voorzien wij dag in, dag uit in toekomstbestendige en energiebesparende oplossingen. Connectiviteit en continuïteit, dát is waar het bij ons om gaat.