Wij zijn Den Boer,

werkzaam in de wereld van elektriciteit, veiligheid en domotica. Het faciliteren van een continue stroom van positieve energie voor en tussen mensen in een wereld die volop in beweging is, is waar het bij ons om draait. Dag in, dag uit zetten wij onze expertises in om woon-, werk- en leefomgevingen optimaal te helpen functioneren, contact tussen mensen te faciliteren en contact met de toekomst te stimuleren. Neem direct contact op voor zekerheid én flexibiliteit in elektriciteit, veiligheid en domotica.

Aan ons licht het niet…

Daarom Den Boer!

Flexibel

Snel kunnen schakelen zit in ons DNA. Wij plannen onze werkzaamheden dan ook op de momenten dat het de klant en de eindgebruikers het best uitkomt.

Vakmanschap

Met meer dan drie decennia in het vak beschikken we over alle kennis en kunde die nodig is om bij alle wensen aan te sluiten.

Ontzorgen

Vanaf het moment dat onze teams aan de slag gaan houden wij de klant proactief op de hoogte van de voortgang.

Kwaliteit

We werken samen met traditioneel vakmanschap, innovatieve technieken en slimme tools aan oplossingen die aansluiten bij de wensen van vandaag en morgen.

Duurzaamheid

Respect voor onze omgeving; mens en milieu vinden wij belangrijk. Energiebewuste oplossingen staat dan ook centraal in onze dienstverlening.

Betrokkenheid

Bij elke samenwerking staan het verhaal, eisen en wensen van de klant centraal. We onderhouden dan ook een even persoonlijk als professioneel contact.

Werken aan, en met, de toekomst van elektra is onze ambitie

Ben jij ons nieuwe elektra-talent van en voor de nieuwe generatie?

Technieken, tools én talenten. De nieuwe generatie talenten, zoals jij! Kom jij je bij Den Boer aansluiten om mee te werken aan de toekomst van elektra, beveiliging en domotica? Bekijk dan nu onze vacatures en solliciteer direct online.

 

Toekomstbestendige oplossingen in elektra, data en domotica

Ons werk geeft invulling aan hoe de bestaande en nieuwe generatie in communicatie leeft, wil leven en met elkaar in verbinding staan. Daar bieden wij bij Den Boer high-tech tools en even eigentijdse als toekomstbestendige oplossingen in elektra, data en domotica voor, die aansluiten bij de wensen van de opdrachtgevers van vandaag en eindgebruikers van morgen.

Ons vak en kern van de zaak is verbinding. Het leveren van verbinding in producten in professioneel, persoonlijk contact zit in ons DNA. Bekijk nu ons pakket aan vooruitstrevende diensten en expertises, of neem direct contact op voor persoonlijke verbinding.

 

 

Wij steken onze energie in oplossingen voor zuinig energiegebruik

Bij Den Boer vinden het belangrijk dat iedereen kan aarden. Zich thuis en op het werk op zijn of haar plek voelt. Respect voor onze omgeving is dan essentieel. Respect voor mens, én respect voor milieu. Naast kwaliteit en veiligheid staat duurzaamheid dan ook centraal in onze dienstverlening en voorzien wij dag in, dag uit in toekomstbestendige en energiebesparende oplossingen. Connectiviteit en continuïteit, dát is waar het bij ons om gaat.