Onderhoud & service

Zekerheid & flexibiliteit, dát is de kracht van een persoonlijke, proactieve en professionele partner. Op basis van klant-, service- en toekomstgerichte contracten staat ons serviceteam tot jouw beschikking. Verzorgen dag in, dag uit een optimaal werkende elektrahuishouding en ontzorgen bij het onderhoud en beheer van installaties. In het geval van calamiteiten staan wij ook ’s nachts paraat. Zo zetten we samen de puntjes op de i van uw elektra-, domotica- en beveiligingssystemen.

Onderhoud

Op basis van onderhoud op contractbasis met oog voor de lange termijn blijft de elektronische huishouding van kantoor, pand of woning in optimale conditie.

Service

Werkt de elektra, beveiliging of domotica niet helemaal of helemaal niet naar wens? Dan sturen wij op zo kort mogelijke termijn een monteur om de situatie op te lossen.

Beheer

In plaats van onderhoud en service op projectbasis kunnen wij het kantoor, pand of woning ook op het gebied van elektronische huishouding voor bepaalde of onbepaalde tijd beheren.

Storing

Met spoed een servicemonteur nodig in verband met een stroomstoring of calamiteit? Bel direct met onze storingsdienst!

Bel direct

Zekerheid & flexibiliteit

Daarom onderhoud en service van Den Boer

Proactief

Komen wij tijdens het onderhoud of de service-werkzaamheden ander zaken tegen, dan doen wij daar proactief verslag van.

Professioneel

De medewerkers van onze serviceteams zijn intern én extern opgeleid zodat jij er zeker van kunt zijn dat de beste kwaliteit geleverd wordt.

Persoonlijk

Ons onderhoud en onze services laten zich kenmerken door persoonlijk contact én een persoonlijk contract op maat.

Toekomstbestendig

Met goede service op de korte termijn en onderhoud met oog voor de lange termijn blijven elektronische huishoudingen in optimale conditie.

Duurzaamheid

Respect voor onze omgeving; mens en milieu vinden wij belangrijk. Energiebewust onderhoud vormt dan ook de rode draad in onze services.

24/7 ontzorgen

Ons serviceteam staat overdag en bij spoedgevallen ook ‘s nachts paraat en gaan pas weg als de calamiteit opgelost is.

De nieuwe generatie sluit aan

Ook meewerken aan toekomstbestendig onderhoud en klantgerichte services?

Ons werk gaat over connectiviteit en continuïteit. Het gaat over mensen, generaties. Over de toekomst, onze toekomst en dus ook jouw toekomst! Daarom werken we samen met vakmanschap, vooruitstrevende technieken, slimme tools én eigentijdse talenten zoals jij! Ook deel uitmaken van ons gezellige onderhouds- en serviceteam? Bekijk onze vactures en reageer.