Verlichting

Goede verlichting in een woning of op kantoor bepaalt in hoge mate de sfeer en draagt tegelijk bij aan een optimale leefbaarheid in de verschillende ruimtes. Bij Den Boer hebben wij tientallen jaren aan opgebouwde expertise op het gebied van het ontwerpen, installeren en onderhouden van alle verschillende soorten verlichting. Dit doen wij als jouw partner in professionele verlichting altijd op basis van een verlichtingsplan. Neem nu vrijblijvend contact op om jouw uitdaging of project te bespreken.

De voordelen van ledverlichting

Van alle aan elektriciteit gerelateerde energiekosten is ongeveer 40% op verlichting te herleiden. Dankzij het lage energieverbruik en de lange levensduur van led is deze verlichting een even kostenbesparende als duurzame oplossing. In vergelijking met de meer traditionele verlichting biedt ledverlichting verschillende voordelen.

  • Leds zijn energiezuinig en kostenbesparend
  • Leds zijn duurzaam en hebben een lange(re) levensduur
  • Leds zijn van nature regelbaar, compact en sterk
  • Leds hebben een geringe warmteontwikkeling
  • Leds zijn gelijkwaardige vervangers als het gaat om lichtopbrengst en kleurweergave

Voor meer informatie over ledverlichting in het algemeen of de investering en terugverdienperiode in het bijzonder neem je natuurlijk gewoon even contact met ons op.

Oók jouw partner bij stroomstoringen en lichtuitval

Hoe hoog de technologische standaarden ook zijn; stroomstoringen en uitval van verlichting valt niet 100% te voorkomen. Op veel openbare plekken kan verlichting niet gemist worden en is de installatie van een noodverlichting systeem dan ook geen overbodige luxe. Wij hebben volop ervaring in de aanleg van deze noodvoorzieningen en kunnen een locatieplan, conform brandweereisen, opstellen. Tast dus niet langer in het duister en vraag ons om een helder voorstel!